Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا ، توضیحات دفتر مرکزی(تهران) سید محسن علوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس درباره واگذاری دستگاه MRI لامرد به بیمارستان اهواز به شرح زیر است:

ضمن عرض سلام خدمت مردم عزیز شهرستان لامرد در خصوص خبرسازی‌های اخیر در فضای مجازی در خصوص اختصاص یک دستگاه ام آر آی به بیمارستان ولیعصر لامرد از منابع شرکت ملی نفت با استناد به مصوبه شماره -۳۰۷۷۹-۱۸۲۷ مورخ ۹۲/۵/۲۷ هیات مدیره محترم شرکت ملی نفت مبتنی بر تامین اعتبار از محل اعتبارات منابع سرمایه ای شرکت ملی نفت در قالب اعتبارات تخصیصی سازمان بهداشت درمان صنعت نفت در بررسی های اولیه و در جلسه جناب آقای علوی نماینده مردم شریف لامرد و مهر با جناب آقای مهندس کاردور مدیرعامل شرکت ملی نفت و جناب آقای امیریان مدیریت محترم نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز و عبدالله حسینی فرماندار محترم لامرد مطرح شد جناب آقای امیریان فرمودند کلیه مصوبات این چنینی در سال ۹۳ کان لم یکن و منتفی گردیده اند لذا در تاریخ ۹۵/۱۱/۱۰ در جلسه نماینده مردم شهرستان‌های لامرد و مهر با جناب آقای زنگنه وزیر محترم نفت موضوع مطرح و جناب آقای زنگنه نیز تایید فرمودند که طی بخش نامه‌ای کلیه مصوبات ملغی شده است لذا آقای علوی از ایشان درخواست می نمایند تا مطابق دستور قبلی اقدام لازم جهت اختصاص MRI به بیمارستان لامرد ادامه یابد(پیوست۱).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش این جلسات در مراسم دهه فجر به اطلاع مردم عزیز رسید.

سپس در تاریخ ۹۵/۱۱/۲۶ از جناب آقای کریمی ریاست محترم بازرسی شرکت ملی نفت درخواست شد تا ضمن بررسی دقیق روند پیگیری صورت گرفته جهت اختصاص یک دستگاه ام آر آی به لامرد نتیجه را جهت اطلاع رسانی به مردم عزیز اعلام فرمایند(پیوست۲).

با عنایت به بررسی های انجام شده از سوی بازرسی شرکت ملی نفت از آنجا که ام آرای لامرد در دوره نهم مجلس به دلیل عدم تامین اعتبار به بیمارستان اهواز اختصاص یافته بود. ( دوره دهم و مسئولیت آقای علوی از خرداد ماه سال ۹۵ آغاز گردیده است)

و اطلاع رسانی در این خصوص موجب تکدر خاطر عزیزان میگردید از اطلاع رسانی نتیجه بازرسی خودداری شد و پیگیری جهت تامین اعتبار در دستور کار نماینده دوره دهم مجلس جناب آقای علوی قرار گرفت.

لیکن به دلیل اصرار بر اطلاع رسانی و ایجاد فضای تخریبی برای مدیران شهرستان لامرد ، نتیجه بازرسی را مستندا به اطلاع مردم عزیز شهرستان لامرد میرساند(پیوست ۳ الی۱۱) :

در تاریخ ۹۴/۷/۲۶ سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به مدیرعامل محترم شرکت ملی نفت اعلام می دارد که مراحل مناقصه انجام شده و برنده مناقصه تعیین گردیده است و از مدیر محترم برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران درخواست اعتبار می نماید تا نسبت به عقد قرارداد با فروشنده دستگاه اقدام لازم به عمل آید.

لاکن مدیر محترم برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت در تاریخ ۹۴/۸/۲۶ به مدیرعامل شرکت ملی نفت اعلام می نماید که اعتبار ام آر آی فوق الذکر لازم است از اعتبارات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت خریداری شود.

از سوی دیگر در تاریخ۹۴/۱۱/۱۸ سرپرست محترم بودجه و کنترل هزینه های شرکت ملی نفت ایران اظهار می دارد خرید دستگاه ام آر آی نیاز به تخصیص اعتبارات ارزی دارد لیکن تامین اعتبار ارزی برای سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ممکن نیست.

در نهایت به دلیل اختلاف نظر در منبع تامین اعتبار ، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ، اداره برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت و نیز اداره بودجه و کنترل هزینه های شرکت ملی نفت متاسفانه تامین اعتبار برای خریداری این دستگاه محقق نمی گردد و اقدامات صورت گرفته جهت مناقصه و عقد قرارداد با فروشنده به دلیل عدم تامین اعتبار بی نتیجه می ماند.

از سوی دیگر بیمارستان اهواز در تاریخ ۹۵/۱/۲۵ به سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اعلام می دارد که به دلیل فرسودگی دستگاه ام آرای این بیمارستان نیاز فوری به یک دستگاه ام آر آی دارد.

و در نتیجه در تاریخ ۹۵/۱/۳۰ سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت مناقصه ای که برای خرید ام آر آی لامرد انجام شده بود ولی به دلیل عدم تامین اعتبار لغو شده بود را به بیمارستان اهواز واگذار میکند و این بیمارستان نیز اعتبار لازم جهت شرکت در مناقصه را تامین نموده و با شرکت در مناقصه و پرداخت مبلغ مناقصه این دستگاه را خریداری می نماید.

از آنجایی که تامین اعتبار جهت خرید یک دستگاه ام آر آی برایِ بیمارستان ولیعصر می‌تواند از طریق مدیریت محترم نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفت خیز تامین گردد پیگیری ها جهت اخذ اعتبار در دستور کار جناب آقای علوی نماینده مردم شریف شهرستانهای لامرد و مهر قرار گرفته و مذاکره با وزارت بهداشت جهت مشارکت در تامین اعتبار منتهی به در اولویت قرارگرفتن ام آر آی لامرد در وزارت بهداشت و درمان گردیده و رایزنیها ادامه دارد.

و السلام علی من اتبع الهدی

تصاویر پیوست ها:

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • توضیحات مدیرعامل فجر درباره بازی جنجالی
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان