Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،احمد مجرد مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه در آیین بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان خیریه امید و گفتگو با بیماران و پزشکان بیمارستان خیریه گفت: سرمایه اصلی انجمن و بیمارستان خیریه امید اعتماد مردم است و باید قدردان مسئولین و اعضای هیات مدیره انجمن امید بوده که با بهره گیری از سرمایه‌های مردمی توانسته اند افتخار بزرگی را در این استان رقم زده و ناامیدی بیماران نیازمند مبتلا به سرطان را به امید تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خشابی رئیس هیات مدیره انجمن و بیمارستان خیریه امید و سایر اعضای افتخاری هیات مدیره ضمن بیان توانمندی‌های پزشکی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امید به مشکلات مبتلابه و نیاز‌های ضروری امید پرداختند و از کارکنان نیکوکار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و مالکین جایگاه‌های سوخت و شرکت‌های حمل فرآورده‌های نفتی طلب یاری نمودند.

دراین نشست مجرد مدیر شرکت ملی فرآورده‌های نفتی منطقه ضمن تقدیر از رئیس و اعضای هئیت مدیره انجمن خیریه امید با اهدای لوح تقدیر که دراین سال‌ها بصورت افتخاری فعالیت‌های خیرخواهانه و بی نظیری انجام داده اند اذعان کرد خانواده نفت مانند همیشه در کنار این بیماران خواهند بود و از این پس حمایت‌های خود را بیشتر خواهند کرد.

در حاشیه این بازدید مقدسی رئیس روابط عمومی منطقه ارومیه نیز جهت حمایت از بیماران نیازمند پیشنهاداتی اعم از نصب بنر‌های تبلیغاتی در جایگاه‌های سوخت، استقرار صندوق نذورات و ... ارائه نمودند که با استقبال گرم مدعوین مواجه شد.

ضمن حمایت‌های پیشین خانواده نفت منطقه ارومیه از انجمن خیریه امید بازدید نیم روزی نیز خالی از لطف نبود و در پایان بازدید کمک مالی بالغ بر ۲۰ میلیون تومان جمع آوری و در وجه انجمن خیریه امید واریز شد.

انتهای پیام/

 

کمک کارکنان شرکت نفت به بیماران سرطانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نفت اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان