Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر ضرورت اعمال محدودیت‌های سختگیرانه در محیط‌های کاری تأکید کرد و گفت: باید تدابیر لازم برای بازگشت محدودیت‌ها در محیط‌های کاری اتخاذ شود تا بتوان تبعات موج سوم را که به مراتب سهمگین‌تر از دوره‌های پیشین است، کاهش داد.

حبیب‌الله سمیع در گفت‌وگو با شانا با بیان اینکه متأسفانه موج سوم کرونا زودتر از موعد مقرر به وقوع پیوست، به اوضاع بحرانی تهران اشاره و عنوان کرد: آمارهایی که گاه از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا اعلام می‌شود در مقیاس کوچک‌تر در وزارت نفت و مراکز درمانی زیر پوشش صنعت نفت رخ داده است که بر این اساس در بیمارستان نفت تهران تعداد مراجعه‌کنندگان در اورژانس خاکستری و مشکوک به علائم کرونا روند صعودی را نشان می‌دهد، به‌گونه‌ای ‌که در یک روز بیش از ۲۰ مورد بستری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم‌اکنون میزان کل موارد بستری‌ بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابع صنعت نفت، ۱۰۰ مورد است که از این تعداد تنها ۵۰ بیمار در بیمارستان تهران بستری هستند.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در ادامه به آماری از موارد ابتلا و بستری بیماران کرونایی از زمان شیوع این ویروس در کشور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابع صنعت نفت اشاره و اظهار کرد: آمارهای به‌دست آمده از میزان موارد ابتلا و بستری صنعت نفت رقمی بالغ بر ۴ هزار و ۱۰۰ نفر را نشان می‌دهد که از این تعداد هزار و ۳۵۰ نفر بومی و غیرشرکتی هستند و همچنین بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر نیز با حال عمومی خوب ترخیص شدند.

سمیع تعداد فوتی‌های ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ را در صنعت نفت ۴۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۱۵۰ نفر بومی و غیرشرکتی بوده‌اند.

راه‌اندازی پی‌سی‌آر عسلویه و جم در آینده‌ای نزدیک

وی با بیان اینکه بخش پی‌سی‌آر بیمارستان اهواز نیز تأییدیه رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را گرفته است، گفت: خوشبختانه مرکز پی‌سی‌آر تهران فعال است و ظرف مدت کمتر از ۲۴ ساعت نتیجه آزمایش‌ها در اختیار پزشک معالج و بیمار قرار داده می‌شود و این در حالی است که مرکز پی‌سی‌آر اهواز هم با وجود حداقل امکانات و تلاش‌های مجدانه کادر درمان، توانست مجوز رسمی وزارت بهداشت را بگیرد که هم‌اکنون افزون بر انجام نمونه‌های بیماران، آزمایش‌های خارج از بیمارستان را نیز انجام می‌دهد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ضمن ابراز امیدواری نسبت به راه‌اندازی مرکز پی‌سی‌آر عسلویه در آینده‌ای نزدیک، به تأمین اعتبار این مرکز ازسوی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اشاره کرد و افزود: هزینه‌کرد سازمان منطقه ویژه برای راه‌اندازی این مرکز رقمی بالغ بر ۲ میلیارد تومان است که خوشبختانه تأمین اعتبار شده و سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای افتتاح آن است.

سمیع با بیان اینکه برای راه‌اندازی مرکز پی‌سی‌آر عسلویه و جم حدود دو ماه زمان لازم است، گفت: اقدام‌های زیرساختی در حال انجام است، اما برای تهیه تجهیزات پزشکی و لوازم مصرفی بنا به تأکید دولت و سیاست‌های کلی نظام تا جای ممکن از تولید داخل استفاده خواهیم کرد که با این روند ممکن است قدری فعالیت‌ها به تعویق بیفتد.

وی ضمن ابراز خرسندی از توزیع ۲۰ دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان‌های آغاجاری، گچساران، مسجدسلیمان، اهواز، آبادان و بوشهر تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده دستگاه سی‌تی اسکن دوم هم برای بیمارستان نفت تهران به شیوه ترک تشریفات خریداری شد، ضمن اینکه باید به این نکته حائز اهمیت اشاره کنم که در این شرایط تنگناهای ارزی و افزایش مداوم قیمت‌های خرید تجهیزات پزشکی واقعاً کار دشواری است.

انجام معاینات دوره‌ای از سوی گروه‌های سیار

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر ضرورت پیگیری انجام معاینات دوره‌ای برای کارکنان صنعت نفت تأکید کرد و گفت: یک بیمار دیابتی با انجام این معاینات در معرض خطر کمتری نسبت به ویروس کرونا قرار خواهد گرفت و در صورت بروز این بیماری، ابتلا خفیف‌تر خواهد بود.

سمیع از انجام معاینات دوره‌ای از سوی گروه‌های سیار خبر داد و عنوان کرد: از مهم‌ترین تصمیم‌هایی که به‌تازگی در کمیته مدیریت شرایط اضطراری سطح ۳ شرکت ملی نفت ایران گرفته شد ادامه انجام معاینات دوره‌ای از سوی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است، زیرا در این شرایط انجام این معاینات تا حد زیادی برای جلوگیری از شیوع بیماری کووید- ۱۹ کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون معاینات دوره‌ای برای شرکت‌های گاز و پالایش و پخش انجام می‌شود، به این صورت که گروه‌های سیار سازمان بهداشت و درمان با مراجعه به محل کار کارکنان در فضایی مناسبی اقدام به انجام معاینات دوره‌ای می‌کنند که امیدواریم هر چه سریع‌تر انجام این نوع از معاینات برای کارکنان شرکت نفت نیز ازسر گرفته شود، این اقدام از سوی سازمان سبب می‌شود تا از مراجعه حضوری کارکنان به مراکز درمانی و بیمارستان‌های تابع جلوگیری شود و خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهد.

قرارداد پتروشیمی‌های ماهشهر تمدید شد

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با بیان اینکه خوشبختانه توافق‌های فی‌مابین این سازمان با پتروشیمی‌های ماهشهر با پرداخت بخشی از مطالبات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت از سوی شرکت‌های پتروشیمی تمدید شد، افزود: ۲۰ میلیارد تومان از سرانه درمان شرکت‌های پتروشیمی پرداخت شد که قرار بر این است مابقی مطالبات که رقمی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان است تا پایان آبان‌ماه امسال تسویه شود.

سمیع همچنین از تمدید قرارداد با شرکت‌های پتروشیمی برای ۶ ماهه دوم سال خبر داد و یادآور شد: هم‌اکنون خدمات درمانی به جمعیت یادشده ارائه می‌شود.

 وی عنوان کرد: در نشست اخیر کمیته مدیریت شرایط اضطراری سطح ۳ شرکت ملی نفت ایران، مصوب شد که همچنان باشگاه‌ها و مجتمع‌های تفریحی تحت پوشش وزارت نفت بسته باشد. هم‌اکنون شرایط مناسبی در سطح کشور فراهم نیست و ما نباید مردم را ترغیب به مسافرت کنیم، زیرا این مسئله فقط به وضع بحرانی امروز دامن می‌زند.

سمیع با بیان اینکه خوشبختانه با رعایت موازین و دستورعمل‌های بهداشتی، خوزستان اکنون در شرایط مطلوبی است و باید تلاش کرد که این شرایط برای مدت زمان طولانی حفظ شود، گفت: هرچند می‌دانم که شرایط حال حاضر کشور بسیار نامطلوب و به لحاظ روحی و روانی مردم در فشار هستند، اما چاره‌ای نیست و همچنان باید با رعایت پروتکل‌ها و دستورعمل‌های بهداشتی برای حفظ جان و سلامت خود و هم‌وطنانمان تلاش کنیم. در این میان بازگشایی مکان‌های تفریحی تنها ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش خواهد داد.

منبع: شانا

کلیدواژه: ویروس کرونا صنعت نفت سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت انجام معاینات دوره ای بیمارستان ها مرکز پی سی آر مراکز درمانی راه اندازی هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران