Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبحان رجب پور، مدیرعامل شرکت نفت منطقه ساری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از ساری در پاسخ به این سوال که آیا کمبود کپسول گاز در مناطق کوهستانی چهاردانگه صحت دارد؟ بیان کرد: ما نه تنها هیچ کمبودی در بالادست نداریم بلکه اولویت اول ما برای نقاط فاقد گاز و بخش خانگی است، که در این بخش میزانی بیش از گذشته هم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از اول شهریور ما نحوه توزیع گاز مایع تغییر کرده است، گفت: در حال حاضر مردم می‌توانند با استفاده از کارت الکترونیکی مشابه عرضه نفت سفید خانگی یعنی همان کارت نفت مراجعه کرده و به ازای هر خانوار ماهانه ۴ کپسول با قیمت مصوب دریافت کنند.

رجب‌پور تصریح کرد: کسانی که ماشین ندارند، در گذشته کارت‌شان را به کسی می‌دادند چون در هر چند روستا یک پوشانندگی نفت داشتیم مردم کالابرگ را به نماینده خود می‌دادند تا کار دریافت را انجام دهد، الان هم کارتی را که برای نفت سفید تعریف شده است در اختیار همان نماینده یا وانتی می‌دهند کارت می‌کشد و کار حمل را بر عهده می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت نفت منطقه ساری خاطرنشان کرد: ما کارت‌های سیار را هم پیش‌بینی کردیم که با همان وانت در روستا می‌یایند کارت می‌کشند حتی اگر کارت هم جواب ندهد به‌صورت آفلاین اسامی یادداشت می‌شود کارشان انجام می‌شود.

این مسوول گفت: فقط تنها مشکلی که الان در منطقه بالادست داریم این است که مردم چون فکر می‌کردند که گاز طبیعی‌شان وصل می‌شود، متاسفانه دنبال کارت نفت نرفتند، تنها راه این است که مشخصاتشان شامل؛ کدپستی، کدملی و یک کارت بانکی را به همان نزدیک‌ترین، فروشنده بدهند تا بلافاصله ثبت‌نام انجام شود‌، همکاران ما هم در این هفته در روستاها برای بررسی موارد جامانده مراجعه خواهند کرد نگران نباشند.

وی در پاسخ به این سوال که بحث CNG شهرستان نکا که آتش گرفت وضعیتش چگونه است، راه‌اندازی خواهد شد یا خیر؟ بیان کرد: از شهرداری بپرسید متولی شهرداری است.

رجب‌پور در پاسخ به سوال بعدی مبنی بر اینکه گویا بیمارستان فاطمه زهرا " مرکز قلب مازندران" برای تهیه سوخت گازوئیل از سال گذشته دچار مشکل شده است، عنوان کرد: حدود ۱۰ سال است که می‌گوییم فصل سوخت‌رسانی ما ۱۲ ماه است ولی تامین سوخت برای ذخیره‌سازی برای نیمه اول سال صورت می‌گیرد، در زمستان برای بخش‌های مصرف کننده واقعی که فاقد گاز هستند باید ذخیره‌سازی کنیم.

مدیرعامل شرکت نفت منطقه ساری تاکید کرد: به این بیمارستان هر سال به همراه شرکت گاز نامه می‌زنیم تا برای ذخیره‌سازی سوخت بگیرید که برای پارسال مراجعه‌ای نداشتند ولی ما آمادگی کامل داشته و داریم، امسال باوجود این که زمان گذشته است سوخت تحویل خواهیم داد.

این مسؤول تصریح کرد: تنها باید تکلیف آن سوختی که از قبل دریافت کردند مشخص شود چون قرار شد زمانی که قطعی گاز صورت گرفته استفاده کنند، اگر آن سوخت ذخیره‌ای که دادیم موجود نباشد شرکت گاز باید بررسی کند، طی روز گذشته از این بیمارستان مراجعه داشتیم قرار است سهمیه بدهیم، ضمن اینکه زمان گذشت ولی به دلیل حساسیت کار این مرکز طبق دستورالعمل در خدمتشان خواهیم بود.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز بیمارستان نفت ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین