Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر ارائه خدمات درمانی مطلوب‌تر به کارکنان و تلاش برای کسب رضایت بیشتر آنان تأکید کرد و گفت: رضایت کارکنان مناطق نفت‌خیز جنوب اولویت سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، سیدمهدی هاشمی، روز پنجشنبه (۱۸ آذرماه) با حضور در بیمارستان بزرگ نفت اهواز، رضایت کارکنان را اولویت این سازمان دانست و اظهار کرد: با موافقت وزیر نفت، کارگروهی به منظور تدوین و تنظیم یک نظام‌نامه دقیق مالی تشکیل شده و تلاش خواهیم کرد با اصلاح برخی از قوانین بهداشت و درمان، امکان استفاده بهینه‌تر از خدمات پزشکی را برای کارکنان فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد مرکز تخصصی سوانح و سوختگی برای صنعت نفت جنوب ضروری است

وی ایجاد مرکز تخصصی سوانح و سوختگی برای صنعت نفت جنوب را یک ضرورت برشمرد و افزود: فعالیت در صنعت نفت ریسک بسیار بالایی به‌ویژه از نظر سوختگی دارد و در صورت بررسی دقیق و کارشناسی این نیاز اساسی، ایجاد چنین مرکزی باید مدنظر قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت تصریح کرد: اگرچه اپیدمی کرونا شرایط بسیار سختی را به‌وجود آورد و کادر درمان را با لحظات بسیار دردناکی روبه‌رو کرد، اما این بحران، اصلاح برخی فرآیندها، بهبود کیفیت کار و تقویت زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی را به دنبال داشت و از این حیث، جهشی در به‌روز آوری امکانات بود.

دسترسی کارکنان به خدمات تخصصی دندانپزشکی تسهیل می‌شود

بهرام دهقان، رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز نیز در این نشست، با اشاره به راه‌اندازی پلی‌کلینیک‌های شهدا و کارون اهواز گفت: انتظار داریم روند ساخت پلی‌کلینیک کوی جواهری نیز که چندسالی است متوقف شده، سرعت بگیرد تا علاوه بر استفاده بخشی از کارکنان مناطق نفت‌خیز جنوب که در مناطق کوی ملت و زیتون مستقر هستند، شاهد کاهش بیشتر مراجعات به بیمارستان بزرگ نفت باشیم.

وی بالابودن هزینه خدمات رادیولوژی و دندانپزشکی در مراکز خارج از بیمارستان و تفاوت هزینه‌های پرداختی و دریافتی کارکنان در این نوع خدمات را یکی از عوامل نارضایتی کارکنان صنعت نفت عنوان کرد و افزود: در بخش دندانپزشکی با تقویت مراکز طرف قرارداد بیرون از طریق عقد قرارداد با آنها و جذب متخصص بیشتر سعی کردیم این نارضایتی را کاهش دهیم و در حوزه خدمات تشخیصی نیز جزو معدود بیمارستان‌های کشور هستیم که رادیولوژیست مقیم داریم که در ۲۴ ساعت به کارکنان خدمات‌رسانی می‌کنند.

تسریع در تکمیل بیمارستان تخصصی جدید نفت

علیرضا هیهاوند، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجد سلیمان نیز در این نشست با اشاره به برخی ویژگی‌های این شرکت، گفت: پراکندگی تأسیسات و قدمت و فرسودگی بالای آنها، جاده‌های ارتباطی نامناسب، سختی کار، فعالیت بر روی چاه‌های گازی با درصد بالای هیدروژن سولفوره و دوری از مراکز تخصصی و فوق تخصصی، سبب می‌شود حوادث مختلفی برای کارکنان این شرکت شکل بگیرد.

وی تسریع در تکمیل بیمارستان تخصصی جدید نفت مسجدسلیمان را یکی از ضرورت‌های مهم در حوزه عملیاتی این شرکت دانست و افزود: با وجود اینکه نخستین بیمارستان مجهز صنعت نفت در سال ۱۳۰۳ در این شهر تأسیس شد، اما جای تأسف دارد که هم اکنون این بیمارستان حتی از حداقل‌های تجهیزات و امکانات پزشکی نیز محروم است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجد سلیمان تصریح کرد: ارائه خدمات درمانی تخصصی مناسب، ابتدایی‌ترین نیاز و وظیفه و مسئولیتی است که در قبال کارکنان نفت مسجدسلیمان داریم و انتظار داریم که در گام نخست، ساختمان نیمه‌تمام بهداشت و درمان نفت و گاز مسجد سلیمان تجهیز شود و در مرحله بعد تکمیل بیمارستان ۳۲ تخته این شرکت در دستور کار قرار گیرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: سیدمهدی هاشمی مسجد سلیمان سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت مناطق نفت خیز جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم